Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ЗАВРШЕНЕ ОБУКЕ ИЗ НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА И КЊИГОВОДСТВА

Obuke 2017Свечаном доделом сертификата полазницима који су успешно положили завршни тест данас је у сали СО Алексинац обележен завршетак обука из немачког језика и вођења пословних књига.

Ове обуке део су Пројекта спровођења стручног оспособљавања у складу са Локалним акционим планом за запошљавање (ЛАПЗ) општине Алексинац који подразумева одржавање обука за тржиште рада за незапослена лица, и који реализује Одсек за локални економски развој општине Алексинац у сарадњи са Националном службом за запошљавање.

Захваљујући овом Пројекту, у претходна три месеца 72 незапослена лица имала су прилику да бесплатно похађају обуке из немачког језика и вођења пословних књига, тиме стекну нова знања и унапреде своје шансе за запослење, док је њих 52 успело да ове активности успешно приведе крају и стекне сертификат. Обуке су трајале 3 месеца и биле су одржаване у просторијама Општинске организације за туризам и спорт, Центра за културу и уметност и ОШ „Вожд Карађорђе“, који су препознали значај напора на унапређивању конкурентности радне снаге на локалном тржишту радаи ставили на располагање капацитете са којима располажу.

Пројекат спровођења стручног оспособљавања у складу са ЛАПЗ општине Алексинац финансиран је из средстава програма Европски Прогрес, који подржава развој 34 локалне самоуправе на југу Србије, а који финансирају Европска унија и Влада Швајцарске. Вредност донације је 9500 евра, док укупна вредност Пројекта износи 11900 евра.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here