Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Пријем Друштва воденичара Србије код председника општине

DRUSTVO VODENICARA PRIJEM 2015Пре заказаног Стручног саветовања на тему „Воденице поточаре“ у Туристичком информативном центру у Алексинцу, за чланове Друштва воденичара Србије уприличен је пријем код председника општине, Ненада Станковића.

Штампа

Општина Алексинац потписала Споразум са НСЗ о реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2015. годину

UGOVOR ZAPOSLJAVANJE 2015Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР) организовала је данас потисивање Споразума о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2015. годину између Општине Алексинац и Националне службе за запошљавање. 

Штампа

Акција посвећена безбедности мотоциклиста

NOSI KACIGUУ складу са циљевима акционог плана Глобалне стратегије безбедности мотоциклиста (IMMA), која се односи и на Републику Србију, Савет за безбедност саобраћаја општине Алексинац, у сарадњи са стручњацима за безбедност мотоциклиста, организује Акцију посвећену безбедности мотоциклиста.

Штампа

Програм подршке даљем развоју микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга у 2015. години

KLER LOGO SAJTКанцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР) обавештава привредне субјекте да је Национална агенција за регионални развој (НАРР) расписала Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке даљем развоју микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга у 2015. години, који се спроводи у сарадњи са акредитованим регионалним развојним агенцијама.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here