UK Bookmakers
Штампа

Годишњице ослобођења Алексинца

GODISNJICE OSLOBODJENJA 2014Годишњице ослобођења Алексинца у Првом и Другом светском рату данас су свечано обележене у порти цркве Светог Николе и код спомен-костурнице испред ОШ „Љупче Николић“. Као и претходних година, због временске близине датума ослобођења (13. и 15. октобар) приређена је заједничка церемонија обележавања ових значајних догађаја за историју општине Алексинац.

Штампа

Одржана седница Општинског већа

SEDNICA VECE 50Данас је у згради Општинске управе одржана јубиларна, 50. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Чедомир Ракић, заменик председника Општине, а на дневном реду нашло се 7 тачака.

Штампа

Министар Вербић у посети Алексинцу

VERBICМинистар просвете, науке и технолошког развоја др Срђан Вербић и генерални директор компаније „Мајкрософт Србија“ данас су у ОШ „Јован Јовановић Змај“ на Алексиначком Руднику представили заједнички пилот пројекат „Школа будућности: један ученик - један рачунар“.

Штампа

Јесење активности Центра за социјални рад

AKTIVNOSTI CSRЦентар за социјални рад општине Алексинац, у партнерству са Хуманитарном организацијом „Дечје срце“ из Београда и локалном самоуправом, претходних месеци активно ради на реализацији пројекта „Наш град је наш дом“, који финансира Европска унија кроз програм деинституционализације и социјалног укључивања особа са менталним и интелектуалним потешкоћама.

Штампа

Обука за младе пољопривреднике из области органске производње

POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJAОрганизација цивилног друштва Проактив, уз покровитељство Канцеларије за локални економски развој општине Алексинац, расписује Јавни позив за учествовање у програму обуке из области органске производње. Право пријаве имају пољопривредна газдинства из Нишавског округа, при чему су млади пољопривредници приоритетна циљна група.

Штампа

Предавање на тему финансијског задуживања

KARTICEНародна банка Србије у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Алексинац и Јавном библиотеком „Вук Караџић“ организује предавање на тему - О чему треба водити рачуна приликом задуживања!

Предавање ће бити одржано у среду 24. септембра у просторијама Јавне библиотеке „Вук Караџић“ са почетком у 13 часова.

Позивамо све заинтересоване грађане који планирају неки облик задуживања у будућности да од стручњака Центра за заштиту и едукацију финансијских услуга Народне банке Србије сазнају основне предности и опасности најчешће коришћених финансијских производа (дозвољени минус, платне картице, готовински кредити, кредити за рефинансирање).

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here