Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Нове обуке у оквиру пројекта пописа имовине

OBUKE ZA GIS 2015Друга фаза обука за управљање имовином и управљање Географским информационим системом (ГИС) за раднике Општинске управе општина Алексинац и Ражањ, ЈП-а Дирекција за урбанизам и изградњу и Службе за катастар непокретности одржана је ове недеље у Алексинцу. Ове обуке део су реализације пројекта „Попис и регистрација јавне имовине у Алексинцу и Ражњу“, који са 148.000 еура финансира Европска унија кроз програм EXCHANGE 4, и који за основни циљ има пренос власништва над јавном имовином са републичког на локални ниво, као и успостављање институционалног механизма за ефикасно управљање том имовином.

Штампа

Проглашена ванредна ситуација у Вукањи

DSCN0106 Custom

На 40. седници Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац донета је одлука о проглашењу ванредне ситуације на делу територије општине Алексинац у насељу Вукања, због појаве великог броја клизишта која угрожавају нормално функционисање становништва.

Штампа

Презентација најбоље праксе у попису јавне имовине

PREZENTACIJA NAJBOLJE PRAKSE 20150318Пројектни тим ангажован на реализацији пројекта „Попис и регистрација јавне имовине у Алексинцу и Ражњу“, у протеклих пар недеља одржао је презентације најбоље праксе из области преноса власништва над јавном имовином са републичког на локални ниво и успостављања институционалног механизма за ефикасно управљање том имовином. Прилику да се упознају са искуством општина Алексинац и Ражањ у спровођењу овог процеса имали су радници општинских управа, јавних предузећа и локалних служби РГЗ-а (Катастра) у Варварину, Ћићевцу, Сокобањи, Владичином Хану, Књажевцу и Сврљигу.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here