UK Bookmakers
Штампа

Обука деце у саобраћају

OBUKA DECE U SAOBRACAJU 2014У склопу обележавања светског Дана сећања на жртве саобраћајних незгода, представници Савета за безбедност саобраћаја, Црвеног крста и Канцеларије за младе ове недеље активно раде на обуци ђака првог разреда основних школа на територији општине Алексинац о правилима безбедног понашања у саобраћају.

Штампа

Додела опреме за пријем сигнала дигиталне телевизије угроженом становништву

STB-DVB-T2У оквиру процеса преласка са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма Министарство трговине, туризима и телекомуникација упутићује Јавни позив угрожним потрошачима за пријаву за доделу опреме за пријем сигнала дигиталне телевизије, односно Set Top Box уређаја (СТБ уређај), који омогућује пријем дигиталног телевизијског сигнала на телевизорима на којима се програм прати путем собне или кровне антене.

Штампа

Настављен тренд смањења незапослености

NZS OPSTINA LOGOПрема евиденцији локалне филијале Националне службе за запошљавање, у октобру 2014. године у општини Алексинац регистровано је 7.444 незапослених лица. У односу на децембар 2013. године, незапосленост је смањена за 8,36% или за 679 лица, а у односу на септембар ове године број лица на евиденцији се смањио за 135. У односу на исти период прошле године (октобар 2013.) незапосленост је смањена за 9,18%, тако да стопа незапослености сада износи 50,13% (становништво старо 15 и више година).

Штампа

Презентација програма Покрени се за посао

POKRENI SE ZA POSAOУ уторак, 25. новембра 2014. са почетком у 14 сати, у сали Скупштине општине Алексинац биће одржана презентација новог циклуса програма „Покрени се за посао“, који помаже покретање малих и породичних предузећа широм Србије. Конкурс је отворен до 31. јануара наредне године, а свим грађанима омогућава да добрим и креативним предузетничким идејама покрену или унапреде сопствени мали бизнис.

Штампа

Циклус обука за младе

KZM PLAVA POZADINAКанцеларија за младе општине Алексинац, у сарадњи са организацијом цивилног друштва Проактив из Ниша, у оквиру програма „Млади као ресурс - Обуке за повећање конкурентности“, организује серију од три обуке намењених младима са територије општине Алексинац.

Штампа

Дан ватрогасаца

DAN-VATROGARASACA-2014Смотром чланова професионалне Ватрогасно-спасилачке јединице Министарства унутрашњих послова и оперативне јединице Добровољног ватрогасног друштва данас је у Алексинцу обележен Дан ватрогасаца Србије - 7. новембар. Након тога, одржана је показна вежба за децу из предшколске установе Лане, у којој су се малишани упознали са основама одговорног понашања у заштити од пожара, као и са опремом и начином рада ватрогасне службе.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here