Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Акција добровољног давања крви

dobrovoljno davanje krviКлуб добровољних давалаца крви „Хумано срце“, у сарадњи са Општом болницом и Црвеним крстом Алексинац, организује акцију добровољног давања крви у суботу, 20.децембра, у просторијама службе за трансфузију крви Опште болнице у Алексницу, у временском интервалу од 10 до 14 часова.

Позивамо све грађане хуманог срца да се одазову овој акцији и дају свој допринос обезбеђивању довољне количине крви за потребе наше болнице.

Штампа

Обука за управљање ГИС-ом

OBUKA ZA GISПрва фаза обуке радника Општинске управе општина Алексинац и Ражањ за управљање Географским информационим системом (ГИС) одржана је ове недеље у сали Скупштине општине Алексинац. Обуку је одржала Слађана Марјановић, представница фирме „ТопоГИС“ из Београда, заступника америчке компаније „Аутодеск“, која је лидер у производњи техничког софтвера.

Штампа

Јавна расправа Нацрта Одлуке о промени Статута општине Алексинац

ALEKSINAC GRBНа основу чл. 5., 6. и 7. Одлуке о приступању промени Статута општине Алексинац („Сл. лист општине Алексинац“ бр.21/2014 од 09.12.2014. године) председник Скупштине општине Алексинац, Грујица Вељковић, доноси Закључак о упућивању на јавну расправу Нацрта Одлуке о промени Статута општине Алексинац.

Штампа

Одржана 53. седница Већа

VECE 2014 41На 53. седници Општинског већа општине Алексинац, одржаној у суботу 13. децембра, усвојен је нацрт ребаланса буџета за текућу 2014., као и нацрт буџета за наредну 2015. годину.

Штампа

Одржана седница Скупштине

SEDNICA SO 2014 26Данас је у згради Општинске управе одржана 26. седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Грујица Вељковић, председник Скупштине, а на дневном реду нашло се 18 тачака.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here