UK Bookmakers
Штампа

Презентација фондова ЕУ

PRISTUPNI FONDOVI EU PREDAVANJEПрезентација фондова ЕУ намењена малим и средњим предузећима, научним установама и предузетницима који желе да унапреде своје пословање биће одржана 16.09.2014. године у сали Дома омладине, у Центру за културу и уметност, у Алексинцу, улица Душана Тривунца бр. 15, са почетком у 12 часова.

Организатор скупа је Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац, а покровитељ Societe Generale Srbija

Штампа

Смањен број незапослених на евиденцији

ZAPOSLENI 2014Према евиденцији филијале Националне службе за запошљавање у Алексинцу, у августу 2014. године у општини Алексинац регистровано је 7.592 незапослена лица. У односу на децембар 2013. године, незапосленост је смањена за 6,54% или за 531 лице, а у односу на јул ове године број лица на евиденцији се смањио за 174 лица. У односу на исти период прошле године (август 2013.) незапосленост је смањена за 8,01%. Стопа незапослености сада износи 50,62% (становништво старо 15 и више година).

Штампа

Министар Велимир Илић посетио Алексинац

POSETA MINISTRA VELIMIRA ILICA 2014Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за ванредне ситуације, Велимир Илић, био је данас у неформалној посети општини Алексинац, и том приликом састао се са председником Општине Ненадом Станковићем.

Штампа

КЛЕР израђује базу инвестиционих локација општине Алексинац

INVESTICIJEКанцеларија за локални економски развој општине Алексинац - КЛЕР припрема базу локација за инвестиције на територији општине Алексинац, која ће обухватати како непокретности у јавној својини, тако и приватне поседе. Једини услов да се посед нађе у КЛЕР бази локација је да се на њему може развијати пословање и унапређивати привреда општине Алексинац и Србије. База инвестиционих локација ће бити послата на адресе свих иностраних привредних комора које су активне у Републици Србији, као и на адресе највећих и најозбиљнијих страних и домаћих инвеститора. У сваком тренутку, подаци о инвестиционим локацијама ће бити доступни на сајту општине Алексинац и промовисани на сајмовима, форумима, као и у непосредном контакту са инвеститорима. Било да су у питању производне хале, логистички центри, пословни простор или парцеле грађевинског и пољопривредног земљишта, КЛЕР база инвестиционих локација обједињаваће све привредне потенцијале у Алексинцу и на тај начин их учинити доступним како страним, тако и домаћим инвеститорима.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here