Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Олимпијски час у Алексинцу са ходачем Предрагом Филиповићем

OLIMPIJSKI CASУ уторак, 17.11.2015., са почетком у 12.00 часова, у Алексинцу, испред Центра за културу и уметност, биће одржан „Олимпијски час“, а учесници ће имати прилику да упознају атлетичара Предрага Филиповића, троструког олимпијца који се остварио норму и спрема за своје четврто учешће на Играма Олимпијаде у Рију 2016.

Штампа

Јавни позив за предлагање пројеката капиталних инвестиција

Radna grupa kapitalne investicije 2015Радна група за израду Плана капиталних инвестиција општине Алексинац објавила је данас Јавни позив за предлагање пројеката капиталних инвестиција (ПКИ).

Овим путем, позивају се јавна предузећа, установе, надлежне службе општине Алексинац, грађани, удружења, правна лица и друге заинтересоване стране да предложе пројекте капиталних инвестиција.

Штампа

Европски ПРОГРЕС одобрио пројекат КЛЕР-а "Развој Географског информационог система општине Алексинац"

GISНа седмом састанку Управног одбора Европског ПРОГРЕСа, између осталог, одлучено је да се обезбеди 1.027.240 евра за увођење и развој географских информационих система у 12 локалних самоуправа на југоистоку и југозападу Србије. Јавни позив трајао је од 26. маја до 13. августа 2015. године.

Штампа

Општина Алексинац уручила кључеве два нова возила марке "Dacia Duster" полицијској станици Алексинац

URUCENJE KLJUCEVA MUP 2015Данас су председник општине Алексинац, Ненад Станковић и помоћник директора Полиције, начелник Полицијске управе у Нишу, Срђан Грекуловић, у згради Општинске управе општине Алексинац, потписали уговор о преносу права својине на превозним средствима која чине два нова путничка - теренска возила марке „Dacia Duster”.

Штампа

Обавештење о извођењу гађања

GADJANJEМинистарство унутрашњих послова - Полицијска управа у Нишу, обавештава да ће полицијски службеници полицијске управе у Нишу изводити гађање из пиштоља "Ц3-99" на стрелишту "Шуматовац", власништво Војске Србије.

Гађање ће се изводити од 02. до 13.11.2015. године.

Дана 02.11.2015. до 13.11.2015. год. од 8 до 15 часова, на простору стрелишта забрањује се кретање, задржавање и боравак људи, животиња, моторних возила и сточних запрега.

Срелишни простор у којем се изводи гађање биће обележен црвеним барјачићима и таблицама са натписом "НЕ ИДИ ДАЉЕ - ГАЂА СЕ" и обезбеђен стражарима.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here