Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Војни лекар на селу

VOJNI LEKAR NA SELU

Већ четврту годину заредом Мешовита артиљеријска бригада Војске Србије, у сарадњи са Домом здравља и Црвеним Крстом Алексинац, организовала је акцију „Војни лекар на селу“. Прилику да добију бесплатан општи лекарски преглед који укључује мерење крвног притиска и нивоа шећера у крви, као и преглед плућа и давање савета о начину остваривања здравствене заштите, ове године имали су мештани подјастребачког села Љуптен.

Штампа

Повећан ризик од шумских пожара

SUMSKI POZAR

Министартство унутрашњих послова-Управа за ванредне ситуације у Нишу упозорава да високе температуре у дужем временском периоду стварају повољне услове за настанак шумских пожара на отвореном простору, а посебно у југозападним, јужним и југоисточним деловима Републике Србије.

Штампа

Блокиран пут до Црне Баре

SEDNICA STABA 41 2015

На данас одржаној седници Штаба за ванредне ситуације констатовано је да је водостај Јужне Мораве у стању опадања и да се наредних дана очекује даље смањивање нивоа ове реке. Ипак, у току јучерашњег дана Јужна Морава је поплавила пољопривредно земљиште у насељима Горњи Љубеш и Витковац, не угрожавајући стамбене објекте.

Штампа

Одржана седница Већа

VECE-2015-61

На данас одржаној 61. седници Општинског већа општине Алексинац усвојена је Одлука о режиму саобраћаја на путевима, Одлука о утврђивању потреба за трајно решавање питања избеглица, као и Програм коришћења средстава Буџетског фонда за заштиту животне средине за 2015. годину.

Штампа

Укинута ванредна ситуација

SEDNICA STABA 42 2015

На данас одржаној седници Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац донета је одлука о укидању ванредне ситуације на територији Општине, осим на подручју насеља Вукања. Тамо ће, због још увек активног клизишта и неопходности предузимања радова на стабилизацији терена, ванредна ситуација остати на снази до даљњег.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here