UK Bookmakers
Штампа

Јесење активности Центра за социјални рад

AKTIVNOSTI CSRЦентар за социјални рад општине Алексинац, у партнерству са Хуманитарном организацијом „Дечје срце“ из Београда и локалном самоуправом, претходних месеци активно ради на реализацији пројекта „Наш град је наш дом“, који финансира Европска унија кроз програм деинституционализације и социјалног укључивања особа са менталним и интелектуалним потешкоћама.

Штампа

Обука за младе пољопривреднике из области органске производње

POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJAОрганизација цивилног друштва Проактив, уз покровитељство Канцеларије за локални економски развој општине Алексинац, расписује Јавни позив за учествовање у програму обуке из области органске производње. Право пријаве имају пољопривредна газдинства из Нишавског округа, при чему су млади пољопривредници приоритетна циљна група.

Штампа

Годишњице ослобођења Алексинца

GODISNJICE OSLOBODJENJA 2014Годишњице ослобођења Алексинца у Првом и Другом светском рату данас су свечано обележене у порти цркве Светог Николе и код спомен-костурнице испред ОШ „Љупче Николић“. Као и претходних година, због временске близине датума ослобођења (13. и 15. октобар) приређена је заједничка церемонија обележавања ових значајних догађаја за историју општине Алексинац.

Штампа

Одржана седница Општинског већа

SEDNICA VECE 50Данас је у згради Општинске управе одржана јубиларна, 50. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Чедомир Ракић, заменик председника Општине, а на дневном реду нашло се 7 тачака.

Штампа

Министар Вербић у посети Алексинцу

VERBICМинистар просвете, науке и технолошког развоја др Срђан Вербић и генерални директор компаније „Мајкрософт Србија“ данас су у ОШ „Јован Јовановић Змај“ на Алексиначком Руднику представили заједнички пилот пројекат „Школа будућности: један ученик - један рачунар“.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here