UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Штаба

STAB 20140717Данас је у згради Општинске управе одржана 35. седница Штаба за ванредне ситуације на територији општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник Општине, а на дневном реду нашло се 5 тачака.

Штампа

Данас отварање јубиларне Воденице

NA MORAVI VODENICA STARA 2014Отварањем изложбе акварела Златка Павловића и графика Александра Марковића, вечерас од 20 часова у Туристичко-информативном центру Алексинац започеће овогодишња, јубиларна манифестација „На Морави воденица стара“. Наиме, ове године Алексинац обележава равно 50 година од првог одржавање ове манифестације, давне 1964. године.

Штампа

Додељени уговори за самозапошљавање

DODELA UGOVORA SAMOZAPOSLJAVANJE 2014Уговори о додели субвенција за покретање сопственог бизниса данас су у сали СО Алексинац свечано уручени незапосленим лицима изабраним на недавно одржаном јавном конкурсу Националне службе за запошљавање (НСЗ). Уговоре је добитницима уручио председник општине Алексинац Ненад Станковић, а износ појединачне субвенције износи 120.000 динара.

Штампа

Обавештење поводом вашара

VASARПоводом одржавања Петровданског вашара у Алексинцу за дане предстојећег викенда и у понедељак, обавештавају се грађани да ће улица Војске Југославије, од раскрснице са улицом Душана Тривунца до раскрснице са Устаничком улицом, бити затворена за колски саобраћај у периоду од петка 11. јула од 16 часова, до понедељка 14. јула до 22 сата.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here