UK Bookmakers
Штампа

Обука деце у саобраћају

OBUKA DECE U SAOBRACAJU 2014У склопу обележавања светског Дана сећања на жртве саобраћајних незгода, представници Савета за безбедност саобраћаја, Црвеног крста и Канцеларије за младе ове недеље активно раде на обуци ђака првог разреда основних школа на територији општине Алексинац о правилима безбедног понашања у саобраћају.

Штампа

Додела опреме за пријем сигнала дигиталне телевизије угроженом становништву

STB-DVB-T2У оквиру процеса преласка са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма Министарство трговине, туризима и телекомуникација упутићује Јавни позив угрожним потрошачима за пријаву за доделу опреме за пријем сигнала дигиталне телевизије, односно Set Top Box уређаја (СТБ уређај), који омогућује пријем дигиталног телевизијског сигнала на телевизорима на којима се програм прати путем собне или кровне антене.

Штампа

Формирано координационо тело за спровођење пројеката из области социјале

KOORDINACIONO-TELO-2014У циљу праћења развоја социјалних услуга и активности на пројектима који се реализују на простору општине Алексинац у оквиру програма деинституционализације особа са менталним и интелектуалним тешкоћама, локална самоуправа формирала је посебно Координационо тело. Први званични састанак, на којем су учествовали представници пројектних тимова и општине Алексинац, одржан је 10. новембра у просторијама Општинске управе.

Штампа

Презентација програма Покрени се за посао

POKRENI SE ZA POSAOУ уторак, 25. новембра 2014. са почетком у 14 сати, у сали Скупштине општине Алексинац биће одржана презентација новог циклуса програма „Покрени се за посао“, који помаже покретање малих и породичних предузећа широм Србије. Конкурс је отворен до 31. јануара наредне године, а свим грађанима омогућава да добрим и креативним предузетничким идејама покрену или унапреде сопствени мали бизнис.

Штампа

Циклус обука за младе

KZM PLAVA POZADINAКанцеларија за младе општине Алексинац, у сарадњи са организацијом цивилног друштва Проактив из Ниша, у оквиру програма „Млади као ресурс - Обуке за повећање конкурентности“, организује серију од три обуке намењених младима са територије општине Алексинац.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here