UK Bookmakers
Штампа

Ванредна ситуација и даље на снази

MORAVA VISOK VODOSTAJНиво Јужне Мораве код Алексинца у току ноћи опао је за 60 цм и тренутно је у стагнацији. Ипак, због обилних падавина које су најављене до петка очекује се мањи пораст нивоа ове реке, тако да ванредна ситуација на делу територије општине Алексинац која је проглашена у понедељак остаје на снази до даљњег.

Штампа

Обележен Дан Војске Србије

DAN VOJSKE 2014Дан Војске Србије – 23. април обележен је данас у порти Алексиначке цркве. Најпре је свештенство цркве Светог Николе одржало помен страдалим припадницима Војске Србије, а затим су цвеће на Споменик погинулим борцима у Првом светском рату положили представници Мешовите артиљеријске бригаде из Ниша, општине Алексинац и Општинске организације резервних војних старешина.

Штампа

Акција „Лекар на селу“

LEKAR NA SELUЗаменик председника општине Алексинац, Чедомир Ракић, данас је био у обиласку акције „Лекар на селу“, коју је уз помоћ локалне самоуправе и алексиначког Дома здравља организовала Војска Србије. Ове године акција је спроведена у селима Глоговица и Алексиначки Бујмир, тако да су становници ових насеља данас били у могућности да бесплатно и без здравствене књижице измере крвни притисак и ниво шећера у крви, као и да добију опште лекарске савете које се тичу њиховог здравља.

Штампа

Потписан Меморандум о сарадњи између Алексинца и Ражња

POTPISIVANJE MEMORANDUMA SA RAZNJEMПредседници општина Алексинац и Ражањ, Ненад Станковић и Добрица Стојковић, данас су потписали Меморандум о сарадњи у процесу имплементације пројекта „Попис и регистрација јавне имовине у Алексинцу и Ражњу“. Овим пројектом Европска Унија у оквиру програма EU EXCHANGE 4 двема општинама донира средства у укупној вредности од 174 000 евра за попис јавне имовине на њиховој територији и успостављање система ефикасног управљања том имовином.

Штампа

Јавни позив незапосленим лицима за доделу субвенције за сапозапошљавање у 2014. години

JAVNI POZIV ZAPOSLJAVANJE 2014На основу члана 2 став 1.и члана 3 став 1. Споразума о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања између Националне службе за запошљавање и Општине Алексинац за 2014.год. бр.101-35 од 11.04.2014. године,а у складу са Локалним акционим планом запошљавања Општине Алексинац за 2014.год.(„Сл.лист општине Алексинац“ бр.6/2014)који је усвојен на седници СО Алексинац дана 28.03.2014.године,

 

Општина Алексинац и Национална служба за запошљавање

расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ

НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2014. ГОДИНИ

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here