UK Bookmakers
Штампа

Министар Велимир Илић посетио Алексинац

POSETA MINISTRA VELIMIRA ILICA 2014Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за ванредне ситуације, Велимир Илић, био је данас у неформалној посети општини Алексинац, и том приликом састао се са председником Општине Ненадом Станковићем.

Штампа

Нова седница Савета за безбедност саобраћаја

SAVET ZA BS 20140826Данас је у сали Скупштине општине одржана 21. седница Савета за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац. Седницом је председавао Милош Милошевић, заменик председника Савета, а на дневном реду нашле су се три тачке.

Штампа

Обележавање историјских битака

OBELEZAVANJE BITAKA 2014Одбор за обележавање празника, историјских догађаја, годишњица и јубилеја у општини Алексинац и ове године организује обележавање битака значајних за историју општине Алексинац, али и целе Србије - 138. годишњице Шуматовачке битке, 138. годишњице Боја на Горњем Адровцу и 208. годишњице Боја на Делиграду.

Штампа

Одржана седница Савета за безбедност саобраћаја

SAVET ZA BEZBEDNOS SAOBRACAJA 20140820Савет за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац данас је у згради Општинске управе одржао јубиларну 20. седницу. Седницом је председавао Будимир Марковић, председник Савета, а на дневном реду нашло се 6 тачака.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here