Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Расписани јавни позиви за финансирање удружења грађана

Vece-2015-57

На 57. седници Општинског већа општине Алексинац одржаној данас у згради Општинске управе усвојени су Предлог Закључка о давању станова у јавној својини Општине у закуп без накнаде, предлози решења о давању сагласности на ценовнике услуга ЈП за путеве и ЈКП Комуналне услуге, као и предлози јавних позива за финансирање програма удружења грађана.

Штампа

Посета прворођеној беби

poseta-prvorodjenoj-bebi-2015Заменик председника општине Алексинац Чедомир Ракић данас је на Гинеколошко-акушерском одељењу Опште болнице у Алексинцу посетио прворођену бебу у 2015. години, и том приликом мами мале Анастасије, Драгани Маринковић из Трњана, уручио поклон честитку у вредности од 30.000 динара.

Штампа

Акција добровољног давања крви

dobrovoljno davanje krviКлуб добровољних давалаца крви „Хумано срце“, у сарадњи са Општом болницом и Црвеним крстом Алексинац, организује акцију добровољног давања крви у суботу, 20.децембра, у просторијама службе за трансфузију крви Опште болнице у Алексницу, у временском интервалу од 10 до 14 часова.

Позивамо све грађане хуманог срца да се одазову овој акцији и дају свој допринос обезбеђивању довољне количине крви за потребе наше болнице.

Штампа

Новине у систему цивилне заштите

SEDNICA STABA 38 2015На 38. седници Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац усвојени су извештај о раду Штаба за 2014. план рада за 2015. годину и предлог за постављење повереника и заменика повереника цивилне заштите у насељима на територији Општине.

Штампа

Одржана седница Већа

VECE 2014 55На 55. седници Општинског већа општине Алексинац донета је одлука о прихватању понуде о преносу права својине над непокретностима у власништву Министарства одбране Републике Србије.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here