UK Bookmakers
Штампа

Јавни позив незапосленим лицима за доделу субвенције за сапозапошљавање у 2014. години

JAVNI POZIV ZAPOSLJAVANJE 2014На основу члана 2 став 1.и члана 3 став 1. Споразума о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања између Националне службе за запошљавање и Општине Алексинац за 2014.год. бр.101-35 од 11.04.2014. године,а у складу са Локалним акционим планом запошљавања Општине Алексинац за 2014.год.(„Сл.лист општине Алексинац“ бр.6/2014)који је усвојен на седници СО Алексинац дана 28.03.2014.године,

 

Општина Алексинац и Национална служба за запошљавање

расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ

НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2014. ГОДИНИ

Штампа

Одржана седница Скупштине

SEDNICA SO 2014 22Данас је у згради Општинске управе одржана 22. седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Грујица Вељковић, председник Скупштине, а на дневном реду нашло се 26 тачака.

Штампа

Састанак са представницима Националне службе за запошљавање

POTPISIVANJE UGOVORA SA NSZ 2014Председник општине Алексинац Ненад Станковић састао се данас са новим директором регионалне филијале Националне службе за запошљавање – Ниш, Бобаном Митићем. Састанку су присуствовали и представници алексиначке филијале НСЗ, а том приликом потписан је Споразум о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања између НСЗ и општине Алексинац за 2014. годину.

Штампа

Обавештење - исплата дневница за чланове бирачких одбора

ISPLATA DNEVNICAОбавештавају се чланови сталног и проширених састава бирачких одбора на територији општине Алексинац да ће исплата накнада за дежурство на парламентарним изборима одржаним 16.3.2014. године бити обављена у згради Општинске управе општине Алексинац на шалтеру за информације.

Исплата ће се вршити од 3. до 9. априла радним даном у периоду од 10 до 14 часова, а у суботу 5. априла у периоду од 9 до 13 часова.  Са собом обавезно понети личну карту или другу јавну исправу на којој се налази слика и ЈМБГ. Није могуће преузимање дневница за друге особе.

Штампа

Одржана седница Већа

VECE 2014 40Данас је у згради Општинске управе одржана 40. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник Општине, а дневни рад састојао се од четири тачке.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here