Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Донација Фондације Новака Ђоковића ОШ „Смех и суза“

FONDACIJA NOVAK DJOKOVICПредставници Новак Ђоковић Фондације и Амбасаде Канаде посетили су Основну школу за децу и омладину са сметњама у развоју „Смех и суза“, којој су недавно обезбедили дигитални логопедски и интерактивни сет у вредности од 458.213 динара.

Штампа

Јована Милановић државни првак из информатике, Андрија други

DRZAVNI PRVACI 2015На државном такмичењу из информатике и рачунарства „Тесла инфо куп“ одржаном прошле недеље у Нишу, Јована Милошевић, ученица ОШ „Вук Караџић“ из Житковца, и Андрија Ранђеловић, ученик „ОШ „Јован Јовановић Змај“ са Алексиначког Рудника, освојили су прво и друго место.

Штампа

Акција „Носи кацигу“

SAVET ZA BEZBEDNOSTНа данас одржаној 28. седници Савета за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац највише речи било је о организовању акције „Носи кацигу“, која за циљ има повећање употребе заштитне кациге, као и спорије и безбедније понашање мотоциклиста у саобраћају.

Штампа

Одржана седница Штаба

SEDNICA STABA 43 2015На седници Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац донета је одлука о укидању ванредне ситуације у селу Вукања, усвојен је Извештај о процени штете настале у недавним поплавама и донета Одлука о упућивању једнократне новчане помоћи грађанима који су претрпели штету на стамбеним објектима.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here