Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 81. седница Општинског већа

VECE 2016 81Данас је у сали СО Алексинац одржана 81. седница Општинског већа са дневним редом од 68 тачака.
Највећи број тачака данашње седнице односио се на разматрање предлога решења о давању сагласности на закључење вансудског поравнања са радницима Општинске управе Алексинац, као и радницима појединих јавних предузећа и установа, у поступку за мирно решавање спора за накнаду трошкова превоза за долазак и одлазак са посла за 2013. и 2014. годину.

Већници су, поред поменутог, усвојили и Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Алексинац за 2016. годину. Наиме, ова одлука рађена је пре свега у циљу билансирања пренетих средстава из претходне године сходно њиховом укупном остварењу на дан 31.12.2015. У том смислу извршено је увећање пренетих средстава из претходне године за 26.060.396 динара. Планирани текући приходи буџета увећани су за 5.300.000 динара, јер су билансирана очекивана средства наменских трансфера из Републике намењена Комесаријату за избеглице. На основу ових измена приходи и примања буџета, укључујући и пренета средства, увећавају се за 31.360.396 динара. Што се расхода тиче, увећана су средства за 2.213.000 динара на име набавке земљишта за изградњу левообалног насипа на реци Јужна Морава и за проширење гробаља у Месним заједницама. Код већине буџетских корисника увећана су средства на име расхода по судским пресудама и вансудским поравнањима са запосленима на име исплате накнаде трошкова превоза за долазак и одлазак с посла. Такође, увећана су средства текуће буџетске резерве за 5.300.000 динара.

На данашњем заседању, Општинско веће је усвојило и измене и допуне Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији послова Центра за социјални рад општине Алексинац, као и измене и допуне Програма пословања ЈП Дирекција за урбанизам и изградњу општине Алексинац за 2016. годину.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here