Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 78. седница Општинског већа

VECE 2016 78Данас је у сали СО Алексинац одржана 78. седница Општинског већа, а уз допуну, на дневном реду нашла се 21 тачка.
Већници су најпре дали сагласност на нацрте решења о усвајању Извештаја о раду Штаба за ванредне ситуације за територији општине Алексинац за 2015. годину и Плана рада Штаба за 2016. г.
На данашњем заседању, Општинско веће усвојило је Предлог решења о давању сагласности за повећање плате Предшколској установи „Лане“ Алексинац, на основу Закључка Владе РС, којим се јединицама локалне самоуправе препоручује да запосленима у предшколским установама у 2016. години повећају плате за 4%. Могућност увећања плата предшколским установама обухваћена је изменама и допунама Закона о буџетском систему.


Већници су данас, између осталог, дали сагласност на одлуку Надзорног одбора о усвајању ценовника радова на редовном одржавању саобраћајница и јавних површина ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност општине Алексинац за 2016. годину, на Предлог Програма коришћења средстава за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац за 2016., као и на Предлог решења о давању станова у јавној својини општине Алексинац у закуп, без накнаде.
На крају седнице, потврђено је Решење о учешћу, суфинансирању и имплементацији Пројекта „Дигитализација културно историјског наслеђа Софијског региона и општине Алексинац“.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here