Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Проглашени најуспешнији спортисти општине Алексинац

NAJBOLJI SPORTISTIУ понедељак, 18. јануара, у сали СО Алексинац одржана је свечана додела признања најуспешнијим спортистима у 2015. години, у организацији Спортског савеза Алексинац.


Свечаност доделе признања почела је минутом чутања недавно преминулом спортском раднику „ОТИС“-а, Горану Николову Чичи, коме је додељено посмртно признање за рад у алексиначком спорту.
Признања за најперспективније спортисте добили су: Лена Миљковић из Плесног студија „Ронде“, Лазар Станковић из Џудо клуба „Алексинац“, шахисткиња Анастасија Војиновић из Шаховског клуба „Лав“ и Огњен Миленковић, кошаркаш КК „Напредак“.

Признање за најбољег младог спортисту добио је фудбалер АШФ „Велибор Васовић Васке“, док су најбољи јуниорски спортисти Никола Трајковић из Џудо Џиу џицу клуба „НИФ“ и кошаркашица Црвене звезде, Мина Ђорђевић.

Признање за најбољег спортисту са инвалидитетом проглашен је стонотенисер Стонотенисерског клуба „Шуматовац“.

За најбољег спортског радника проглашен је Берислав Трајковић из Планинарског клуба „Железничар“, док је титулу најбољег тренера понео Предраг Костић из Атлетског клуба „Напредак“.
КК „Напредак“ добио је признање за најорганизованији спортски клуб, док је за најуспешнији спортски клуб проглашен Џудо Џиу Џица клуб „НИФ“.

Престижне награде за најбоље спортисте општине Алексинац понели су рукометашица ЖРК „Алексинац“, Тијана Божиновић и атлетичар АК „Напредак“, Марко Николић.

Наиме, ове године признања су подељена зависно од категорија узраста. Подељено је 13 појединачних и 2 колективна признања.

На крају свечаности, додељене су плакете руководству општине Алексинац, као и свима онима који су допринели развоју алексиначког спорта.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here