Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

МИНИСТАР ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ПРИСУСТВОВАО КЊИЖЕВНИМ СУСРЕТИМА ''ГОРДАНА БРАЈОВИЋ'' И УРУЧИО ВРЕДНЕ НАГРАДЕ

437099537 879169674249411 4494787557239486788 n
Министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић и државни секретар у МДУЛС Чедомир Ракић, у оквиру службене посете општини Алексинац, заједно са начелником Нишавског управног округа и представницима Општине Алексинац, присуствовали су данас свечаној академији 27. по реду манифестације Књижевни сусрети ''Гордана Брајовић''.
И на овогодишњим данима дечије поезије и стваралаштва, који су окупили велики број учесника из Србије и региона, поред плејаде угледних лауреата, додељене су награде и признања за најбоље радове у више категорија.
Министар Мартиновић је победницима уручио лаптоп рачунаре, а обраћајући се присутнима изразио уверење да ће модерни уређаји помоћи деци да остваре још боље резултате. Истакавши да је основни задатак државе да обезбеди најбоље могуће услове за школовање младих нараштаја и да креира амбијент у којем млади, након завршених факултета остају да раде у својим матичним општинама и градовима, министар је нагласио значај интегралног развоја свих делова земље и важност тога да имамо вредну и надарену децу.