Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Камион као поклон за Нову годину

321913814 726299245727528 3025487695907427920 n
Jавно предузеће за путеве и стамбено комуналну делатност Алексинац је од данас богатије за један нови камион, које је ово предузеће добило од стране локалне самоуправе. Камион је коштао нешто мање од 14 милиона динара, а у многоме ће олакшати рад радницима овог предузећа.
-Овај камион ће нам веома значити, користићемо га како за зимско одржавање путева на територији наше општине, тако и за летње радове. Камион који смо добили је камион кипер марке Ивеко, радне запремине мотора 5880 цм3, снаге 205кW. Вредност камиона је 13.905.600 динара и купљен је из средстава општине Алексинац, рекао је директор ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност Алексинац, Новица Драгићевић.
Председник општине Алексинац Далибор Радичевић је том приликом рекао да локална самоуправа свакако брине и помаже јавна предузећа у општини, а све у циљу побољшања услова рада запослених, као и повећња учинка, али и смањења трошкова одржавања самог возног парка јавног предузећа.
- Јавно предузеће за путеве и стамбено комуналну делатност Алексинац у свом возном парку има радне машине и камионе који су стари по неколико деценија, овом набавком, као и набавкама у задњих пар година овом предузећу значајно смо унапредили рад. Свакако да има места за још боље пословање, што ће се надамо се наредне године и десити на задовољство свих нас, истакао је председник општине Алексинац.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here