Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Посета делегације амбасаде Пољске

320580515 1220157962190908 2439649313762662997 n
Република Пољска у Београду донирала је Општој болници Алексинац 117.000 евра за набавку медицинске опреме и медицинских апарата за сектор хирургије (ортопедија, хирургија, анестезија и урологија).
Председник општине Алексинац Далибор Радичевић заједно са директором Опште болнице Алексинац др Гораном Видићем примио је данас амбасадора Републике Пољске Перл Рафала и том приликом су потписали Уговор о донацији између Опште болнице и амбасаде Републике Пољске. Овом донацијом набављен је аутоматски парни стерилизатор и систем за сечење и бушење малих костију у циљу опремања операционог блока и унапређења квалитета пружених услуга.
„У разговору са директором, ми смо препознали ову потребу. Видимо да је будућност у Алексинцу, ова офанзива на југу. Баш ми је драго да је ова опрема у Алексинцу. Ми смо овде свега три, четири или пет година колико траје мандат па се враћамо у Пољску. Веома је важно да ова опрема остане и да људи знају да је то пољска помоћ, од једне пријатељске земље“, истакао је амбасадор Рафаел Перл“.
Општа болница Алексинац је преко пројекта „Унапређење здравља корисника услуга уз максимално залагање свих стручних кадрова и најсавременије опреме са циљем подизања квалитета живота и продужења животног века“ обезбедила преко конкурса амбасаде.
Доктор Горан Видић је истакао да је ова комплетна опрема за Општу болницу од изузетне важности за функционисање хирургије, уопште свих оперативних и неоперативних грана. Имали су веома стар апарат, који је на издисају и ово је дошло у последњем тренутку као спас, а иначе тај централни парни стерилизатор сматрају срцем болнице.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here