Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 41. седница Општинског већа

305204317 8131133013588463 6122891647584140411 n
Данас је у кабинету председника Скупштине општине Алексинац одржана 41. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Далибор Радичевић, председник Општинског већа, а на дневном реду нашло се 8 тачака.
Чланови Општинског већа усвојили су Правилник о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи и правобранилаштву, где су у складу са законом додате компетенције запослених у Општинској управи.
На данашњем заседању утврдили су Нацрт Одлуке о покретању поступка отуђења дела непокретности из јавне својине путем прикупљања писмених понуда са правом прече куповине. Како се ради о једној четвртини удела пословног простора у улици Књаза Милоша у Алексинцу, јер су три четвртине објекта враћени реституцијом бившим власницима, а не постоји могућност физичке деобе објекта.
Након тога, утврдили су Закључак о усвајању извештаја о стању безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац за период од јануара до јуна месеца ове године. Према овом извештају у првој половини ове године на територији наше општине догодиле су се укупно 72 саобраћајне незгоде, највећи број саобраћајних незгода догодио се марта месеца, по данима највише саобраћајних незгода било је недељом, а по часовима у периоди од 17 до 18 сати. У саобраћајним незгодама, током овог периода, страдало је укупно 16 возача, 3 пешака и у својству путника 23 лица. Од овог броја погинуло је једно лице, са тешким телесним повредама била су 7, а са лакшим телесним повредама 35 лица.
Остале тачке дневног реда односиле су се на закључење вансудских поравнања са грађанима општине Алексинац услед уједа паса луталица.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here