Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ХУМАНИТАРНА ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ЗА ДОМ ЗА ДЕЦУ И ОМЛАДИНУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА „ХРИСТИНА МАРКИШИЋ“

282133375 7836947463007021 783093857868446506 n
У петак 27. маја 2022. године у Великој сали Центра за културу и уметност Алексинац са почетком од 19:00 часова, биће одржана хуманитарна представа „АNAMNESIS VITAE“.
Комитет за међународну сарадњу студената медицине (IFMSA - Serbia) , Локалним комитетом Ниш, у склопу кампање #dižemglas и Глумачке асоцијације (ГЛАС) организује у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Алексинац, Центром за културу и уметност Алексинац и Црвеним Крстом ауторску хуманитарну представу „ANAMNESIS VITAE“.
Позоришна представа студената Медицинског факултета и волонтера (IFMSA - Serbia) приказаће представу о металном здрављу. У представи биће заступљене теме о алкохолизму, наркоманији, аксиозности, биполарном поремећају, шизофренији, патњи, очају, поразу, колатералној штети модерног доба. Представа ће такође одговорити и на питања: Шта је лакше - живети или умрети? Шта је теже - борити се са собом или са другима? Као и на питање, шта је стварност, а шта фикција?
Представа је намењена старијима од 15 година.
Цена улазнице није новчано ограничена, на улазима биће постављене кутије за добровољни прилог, а сав приход биће дониран Дому за децу и омладину „Христина Маркишић“ у Алексинцу.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here