Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА ЈЕ 35. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

281321740 7831489276886173 5742179031839151069 n
Данас је одржана 35. седница Општинског већа 23. maja 2022. године у сали општине Алексинац са 22 тачке дневног реда.
Седницом је председавао председник Општине Алексинац Далибор Радичевић.
Седница Оштинског већа започета је разматрањем Нацрта Плана детаљне регулације система за наводњавање Алексиначког поља, разматрањем Нацрта Плана детаљне регулације радне зоне „Житковац“ у Житковцу, као и Нацрта решења о давању сагласности на средњорочни план пословне стратегије и развој ЈКП „Комуналне услуге“ Алексинац. Дата је сагласност на Предлог мреже Предшколске установе „Лане“ и сагласност за формирање група са мањим бројем деце и групе до 20% већим бројем деце Предшколске установе „Лане“ Алексинац, за 2022/2023. годину.
Било је речи о давању сагласности на Правилник о измени и допуни унутрашње организације и систематизацији радних места у Установи за одмор и рекреацију деце „Липовац“ у Липовцу, као и у Центру за културу и уметност Алексинац.
Већници су на седници разматрали и Предлог Правилника 1-ЈП1/22 о суфинсирању мера енергетске санације породичних кућа и станова, које се односе на унапређење термичког омотача,термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошене топле воде по јавном позиву Управе за подстицање и унапређење енергетске ефикасности и Предлог Правилника 2- ЈП1/22 о суфинсирању енергетске санације породичних кућа и станова за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система.
Иначе на 35. седници Општинског већа једногласно су усвојени предлози о вансудским поравнањима са грађанима општине Алексинац.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here