Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

279626581 7778710505497384 8571874782772712986 n

Дана 05.05. 2022. године одржана је 34. седница Општинског већа у сали општине Алексинац са 19 тачака дневног реда.    
Седницу је отворио председник Општине Алексинац Далибор Радичевић и констатовао је да седници присуствује осам чланова Општинског већа.
Већници су седницу започели разматрањем Нацрта одлуке о усвајању Оперативног плана за одбрану од поплава за воде другог реда у општини Алексинац за 2022. годину са Мишљењем Јавног водопровредног предузећа „Србијаводе“, Београд – Водопровредни центар „Морава“ , Ниш, чију ће коначну реч дати Скупштина општине.
Чланови Општинског већа подржали су и Предлог Решења о додели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Алексинац у 2022. години. За њих је издвојено шест милиона динара колико је било на распологању за пројекте за које су аплицирали алексиначки медији. Као што су подржали и Предлог закључка о усвајању Оперативног плана мобилног тима за социјалну инклузију Рома општине Алексинац за 2022. годину којим је предвиђено више активности ради унапређивања њиховог положаја у заједници у области образовања, становања, социјалне и здравствене заштите, запошљавања...
На дневном реду нашли су се и тромесечни извештаји о реализацији годишњег програма пословања за Јавна предузећа на територији општине Алексинац, као и Решења о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност о усвајању измене ценовника радова на поправци асфлатних улица и редовном одржавању улица и атарских путева у МЗ на територији општине Алексинац за 2022. годину.
Иначе на седници Општинског већа било је речи и о осам вансудских поравнањима са грађанима општине Алексинац за надокнаду штете услед уједа напуштених животиња – паса луталица, за које је из буџета исплаћено око 220.000 динара.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here