Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ЗА ТЕРИТОРИЈУ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

278425775 7703851339649968 7887178854274126233 n
Седница Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац одржана је данас у сали Скупштине општине Алексинац са почетком у 09,00 часова. Седницу је отворио и њоме председавао Далибор Радичевић, командант Штаба и констатовао да седници присуствују 22 члана Штаба, те да постоји кворум за рад и одлучивање. Седници су присуствовали и: Владан Ивановић, шеф одсека у Одељењу за управљање ризицима Управе за ванредне ситуације у Нишу и Зорица Топаловић, начелница Одељења за цивилну заштиту Управе за ванредне ситуације у Нишу.
Извештај о тренутној епидемиолошкој ситуацији на територији општине Алексинац поднели су Наташа Костић и др Родољуб Живадиновић и констатовано је да је на територији општине Алексинац број тестираних као и позитивних у паду и да је ситуација сваким даном повољнија.
Након тога разматран је Извештај Стручно оперативног тима Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац за заштиту и спречавање од заразних болести и епидемије животиња. За реч се јавила Снежана Митровић, др ветеринарске медицине, републички ветеринарски инспектор, која је испред Стручно оперативног тима Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац за заштиту и спречавање од заразних болести и епидемије животиња поднела Извештај.
Следећа тачка односила се на Разматрање дописа Управе за ванредне ситуације у Нишу, у вези ангажовања свих надлежних служби у циљу предузимања мера на спречавању настанка пожара на отвореном простору и израда Оперативног плана спровођења превентивних мера заштите од пожара на отвореном простору и шумских пожара у 2022.години на територији општине Алексинац.
Уводно излагање дао је Владан Ивановић, шеф одсека у Одељењу за управљање ризицима Управе за ванредне ситуације у Нишу.
У дискусији су учествовали: Никола Стевановић, Зорица Топаловић, начелница Одељења за цивилну заштиту Управе за ванредне ситуације у Нишу, Драган Петровић, Далибор Радичевић, командант штаба и представници ДВД-а и Ватрогасне јединице.
Затим се за реч јавио Далибор Радичевић, командант Штаба и том приликом наложио да Никола Стевановић и Драган Петровић изврше ревизију чланова припадника цивилне заштите.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here