Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

КАРАВАН „ДИГИТАЛНА ЕКСПЕДИЦИЈА“ У АЛЕКСИНЦУ

249892919 7059036437464798 7769374951913882649 n
Караван #Дигиталнаекспедиција је стигао и у наш град. Грађани су у оквиру боравка каравана дигиталних вештина, писмености и безбедности имали прилику да науче како да у електронској комуникацији с државном управом остваре своја права или испуне обавезу, такође и да се упознају са електронском трговином.
Догађају је присуствовао Мирко Јанић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, који је истакао задовољство што ће и Алексинчани чути о дигиталној писмености и о безбедности коришћењa интернета. Без дигиталних вештина данас није могуће замислити свакодневицу, јер живимо у времену где нам дигиталне вештине узимају маха и све више услуга се преселило на интернет.
Након тога, присутнима се обратио и пожелео добродошлицу Далибор Радичевић, председник општине Алексинац. Он се том приликом захвалио премијерки Ани Брнабић и партнерима пројекта, истакао је велико задовољство што је и Алексинац део каравана Дигитална експедиција, који обилази 16 градова Србије. Такође, напоменуо је да се општина Алексинац труди да прати кораке Владе Републике Србије, како би грађанима омогућила што комфорнији живот и мање чекања у ред.
Караван „Дигиталне експедиције“, биће и сутра у нашем граду. Сви заинтересовани грађани моћи ће да чују како да постану еГрађанин/еГрађанка, како да купују на Интернету, како да безбедно користе Интернет и још много других корисних информација везаних за Интернет.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here