Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

OБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВЛАСНИКЕ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА

Одељење за привреду Општинске управе општине Алексинац, обавештава предузетнике регистроване за вршење угоститељске делатности да у периоду од 8. до 24. марта 2021. године могу поднети захтеве за постављање летњих башти на површинама јавне намене.
Летње баште се постављају за период од 1. априла до 31. октобра текуће године. Одобрење се не може издати за период краћи од 6 месеци.
Право на закуп јавне површине за летње баште имају само регистровани предузетници за вршење угоститељске делатности, који до 15. марта текуће године имају регистровану делатност у периоду не краћем од месец дана.
ПОСЕБНА НАПОМЕНА:
За наткривање летњих башти могу се користити тенде, надстрешнице и сунцобрани за које се доставља посебна скица и доказ о стабилности оверени од стране овлашћеног лица.
Тенде, надстрешнице и сунцобрани морају бити у беж или зеленој боји, без истицања комерцијалних реклама на њима.
У улици Књаза Милоша (пешачка зона) није дозвољено постављање платформе на којој се подиже летња башта, нити било какав застор на поду.
Захтеви се подносе Општинској управи општине Алексинац – Одељењу за привреду, Одсеку за урбанизам, стамбено комуналну делатност и заштиту животне средине, а све додатне информације можете добити путем телефона 018/809-022 или у канцеларији бр. 19.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here