Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

133846521 6112338842134567 4652846967032137049 o
      Данас је у сали Дома културе одржана седма седница Скупштине општине Алексинац. На дневном реду нашло се 36 тачака.
     Усвојен је Предлог Одлуке о социјалној заштити општине Алексинац, према којој се уводе три нове услуге: лични пратилац детета, право на плаћање интернатског смештаја деци са сметњама у развоју основношколског узраста и право на регресирану месечну карту ђака путника средњошколског узраста и бесплатну карту ђака путника основношколског узраста.
     Усвојен је и Нацрт Одлуке о утврђивању економске цене програма васпитања и образовања у ПУ "Лане" за 2021. годину. Према Одлуци економска цена програма образовња и васпитања износи 30.923 динара, односно 6.184 динара (20%) представља учешће корисника услуга, док се учешће локалне самоуправе утврђује у износу од 24.738 динара (80%).
     Одборници усвојили су и Предлог Одлуке о поверавању обављања комуналних делатности алексиначким јавним предузећима.
    Усвојен је и Предлог Одлуке о измени Одлуке о приступању изради Локалног акционог плана за младе, Плана развоја и Плана одрживе урбане мобилности општине Алексинац.
Затим је дата сагласнот на програме рада и финасијске планове јавних предузећа и установа.
    Одборници Скупштине општине на крају седнице усвојили су Предлог Решења према коме се за вршиоца дужности ЈП за путеве и стамбено - комуналну делатност општине Алексинац, именује Новица Драгићевић, дипломирани инжењер електронике из Алексинца.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here