Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ЗА ТЕРИТОРИЈУ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

123433926 5964149946953458 2382798972553358425 o

Данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржана седница Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац са почетком у 12,00 часова. Седницом је председавао Далибор Радичевић, командант Штаба и констатовао да седници присуствују 20 чланова Штаба, те да постоји кворум за рад и одлучивање.

Извештај о тренутној епидемиолошкој ситуацији на територији општине Алексинац поднели су: др Горан Видић, директор Oпште болнице Алексинац и др Родољуб Живадиновић, директор Дома здравља, Весна Радивојевић, начелница Одељења за инспекцијске послове Општинске управе општине Алексинац, која је том приликом истакла да комунална инспекција Општинске управе општине Алексинац у складу са Програмом о заједничком инспекцијском надзору са републичком санитарном инспекцијом врши контролу примене прописаних мера заштите а у складу са Упутством о методологији и координацији рада начелника Управних округа и јединица локалних самоуправа на сузбијању ширења вируса COVID-19. Након тога констатовано је да је епидемиолошка ситуација за сада стабилна.

Штаб за ванредне ситуације донео је Закључак да ЈКП “Комуналне услуге„ Алексинац, три пута недељно, врши дезинфекцију пешачке зоне у Алексинцу, платоа испред Центра за културу и уметност у Алексинцу, као и простор око: банака у Алексинцу, Основног суда и Полицијске станице у Алексинцу, зелене пијаце у Алексинцу, аутобуске и такси станице у Алексинцу, спортска игралишта у Алексинцу, Опште болнице и Дома здравља у Алексинцу као и простор око ковид амбуланте у Житковцу а у циљу спречавање настанка и ширења инфекције изазване вирусом „Covid-19“.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here