Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Откривена спомен плоча у Доњем Љубешу

DONJI LJUBES OTKRIVANJE PLOCEСпомен-плоча погинулим ратницима у Првом светском рату и Балканским ратовима данас је свечано откривена у Доњем Љубешу. Част да открије спомен-плочу имао је председник општине Алексинац Ненад Станковић, који је том приликом изјавио да Велики рат представља највећу епопеју и највеће страдање српског народа, као и да све бројнији покушаји прекрајања историје намећу неопходност борбе за очување истине о овом рату.

Штампа

Алексинац приступио развојном програму Европски ПРОГРЕС

EUPROGRESЕвропска унија и владе Швајцарске и Србије издвојиће у наредне три и по године најмање 24,6 милиона евра за подршку развоју 34 локалне самоуправе на југоистоку и југозападу Србије, речено је јуче на конференцији за новинаре у Новом Пазару, где је потписан уговор о додели бесповратних средстава у оквиру програма „Европски ПРОГРЕС“.

Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗВОЂЕЊУ ГАЂАЊА

GADJANJE

Обавештавају се грађани Алексинца да ће се у периоду од 30.06.2014. до 02.07.2014. године, на стрелишту „Шуматовац“, које је у власништву Војске Републике Србије, изводити гађање!

Наведених дана, у времену од 08:30 до 15:00 часова, на простору стрелишта забрањено је кретање, задржавање и боравак људи, животиња, моторних возила и сточних запрега.

Стрелишни простор у којем се изводи гађање биће обележен црвеним барјачићима, таблицама са натписом „НЕ ИДИ ДАЉЕ – ГАЂА СЕ“ и обезбеђен стражарима.

Гађање ће изводити полицијски службеници Полицијске управе у Нишу.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here