Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

РАНИ ЈАВНИ УВИД ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ ЗА ПЕРИОД 2022.-2023. ГОДИНЕ

РАНИ ЈАВНИ УВИД

ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

ЗА ПЕРИОД 2022.-2023. ГОДИНЕ

Органи, организације и јавна предузећа, који су овлашћени да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката обавештавају се и позивају да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину као и да на захтев доставе услове за израду плана.
У току раног јавног увида прибављају се услови и други значајни подаци за израду планског документа од органа, посебних организација, ималаца јавних овлашћења и других институција. Органи, посебне организације, имаоци јавних овлашћења и друге институције дужни су да по захтеву носиоца израде планског документа доставе услове и све расположиве податке у току трајања раног јавног увида, а најдуже у року од 15 дана од дана пријема захтева..
Предмет раног јавног увида је елаборат Просторног плана који садржи текстуални и графички део.
Предмет равног јавног увида јесу основна концептуална планска развојна решења, која се не односе на услове, могућности и ограничења грађења на појединачним катастарским или грађевинским парцелама.
Све примедбе и сугестије правних и физичких лица евидентира носилац израде планског документа, а евидентиране примедбе и сугестије могу утицати на планска решења.
Рани јавни увид оглашава се у средствима јавног информисања и у електронском облику на интернет страници јединице локалне самоуправе и на интернет страници доносиоца плана и траје 15 дана. Рани јавни увид почиње даном оглашавања.
Рани јавни увид се организује у трајању од 15 (петнаест) дана, почев од 24.05.2022. године до 07.06.2022. године у просторијама Општинске управе општине Алексинац, канцеларија бр. 18, сваког радног дана од 8,00 до 12,00 часова .

ППО Алексинац РЈУ

Прегледна карта

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here