Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Донаторски концерт музичке школе

KLAVIRУ циљу прикупљања средстава за набавку полуконцертних клавира за потребе наставе, Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић“ из Алексинца организује свечани донаторски концерт, који ће бити изведен у великој сали Центра за културу и уметност (Дома културе) у Алексинцу у среду, 29. априла 2015. године, са почетком у 20 часова.

 

На концерту ће наступити Оркестар копнене војске Војног оркестра Ниш, Оркестар Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић“, као и ученици и наставници ове школе.

Овим поводом, колектив ОМШ „Владимир Ђорђевић“ издао је саопштење:

Позивамо Вас на донаторски концерт који организујемо у циљу прикупљања средстава за набавку полуконцертног клавира. Куповином карте у износу од 150 динара пружићете значајну помоћ реализацији овог пројекта, а уверени смо да ће наше залагање бити препознато као акција од општег друштвеног значаја и улагање у будућност. Наши резултати су гарант оправданости овакве акције, док Алексинац као град то заслужује, а за донације које примимо ми дарујемо овај свечани концерт нашем граду и суграђанима, на коме ћете и Ви бити драги гост.“

DONATORSKI KONCERT

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here