Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Време за успешне жене

KOMISIJA ZA RR 20150318На јуче одржаној седници Комисије за родну равноправност и једнаке могућности општине Алексинац било је речи о изради Локалног акционог плана за родну равноправност, документа који ће на дугорочан и стратешки начин одредити стратегију деловања на пољу родне равноправности у општини Алексинац.

 

Седници је присуствовала и Вишња Баћановић, консултанткиња за родну равноправност при програму Европски ПРОГРЕС, која је истакла да општина Алексинац има добру полазну основу за успостављање ефикасног система у овој области, истичући задовољавајући проценат жена на руководећим позицијама и у локалном парламенту, развијен невладин сектор, удружења жена, као и постојећа истраживања о положају и потребама жена у Општини.

Том приликом, поменуто је и да ће у петак, 27. марта 2015. године,  у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању у Нишу, са почетком у 11 часова, бити одржана информативна сесија о процесу доделе бесповратних средстава за покретање женског бизниса под називом „Време за успешне жене“ у организацији програма Европски ПРОГРЕС.

Циљ овог скупа је да се припаднице лепшег пола упознају са условима пријављивања на јавни позив за добијање бесповратних средстава за покретање женског бизниса. Све заинтересоване кандидаткиње добиће информације о самом процесу који почиње пријављивањем за програм обуке, у оквиру које ће стећи основна знања за припрему бизнис планова. Након тога кандидаткиње ће моћи да доставе предлоге пројеката и конкуришу на јавном позиву за доделу бесповратних средстава. Више о овом скупу можете сазнати овде.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here