Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Годишњице ослобођења Алексинца

GODISNJICE OSLOBODJENJA 2014Годишњице ослобођења Алексинца у Првом и Другом светском рату данас су свечано обележене у порти цркве Светог Николе и код спомен-костурнице испред ОШ „Љупче Николић“. Као и претходних година, због временске близине датума ослобођења (13. и 15. октобар) приређена је заједничка церемонија обележавања ових значајних догађаја за историју општине Алексинац.

Штампа

Одржана седница Општинског већа

SEDNICA VECE 50Данас је у згради Општинске управе одржана јубиларна, 50. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Чедомир Ракић, заменик председника Општине, а на дневном реду нашло се 7 тачака.

Штампа

Јесење активности Центра за социјални рад

AKTIVNOSTI CSRЦентар за социјални рад општине Алексинац, у партнерству са Хуманитарном организацијом „Дечје срце“ из Београда и локалном самоуправом, претходних месеци активно ради на реализацији пројекта „Наш град је наш дом“, који финансира Европска унија кроз програм деинституционализације и социјалног укључивања особа са менталним и интелектуалним потешкоћама.

Штампа

Обука за младе пољопривреднике из области органске производње

POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJAОрганизација цивилног друштва Проактив, уз покровитељство Канцеларије за локални економски развој општине Алексинац, расписује Јавни позив за учествовање у програму обуке из области органске производње. Право пријаве имају пољопривредна газдинства из Нишавског округа, при чему су млади пољопривредници приоритетна циљна група.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here