Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Додељени уговори за самозапошљавање

DODELA UGOVORA SAMOZAPOSLJAVANJE 2014Уговори о додели субвенција за покретање сопственог бизниса данас су у сали СО Алексинац свечано уручени незапосленим лицима изабраним на недавно одржаном јавном конкурсу Националне службе за запошљавање (НСЗ). Уговоре је добитницима уручио председник општине Алексинац Ненад Станковић, а износ појединачне субвенције износи 120.000 динара.

 

Директор регионалне филијале Националне службе за запошљавање – Ниш, Бобан Матић, том приликом је изјавио да се на конкурс пријавило укупно 34 кандидата, и да је НСЗ извршила пријем пријава и рангирање кандидата према поступку и критеријумима прописаним законом и унутрашњим правилницима ове службе. Новца је било за првих 16 кандидата, а с обзиром да је двоје њих у међувремену одустало, средства ће добити 17. и 18. кандидат са листе. Он је поменуо и да остаје неизвесно да ли ће ове године бити средстава из републичког буџета за сличне конкурсе.

Председник општине Алексинац Ненад Станковић истакао је да незапосленост представља највећи проблем наше Општине, и да овај програм представља мали корак у решавању тог проблема. Он је истакао да је циљ помоћи грађанима да упосле сами себе, као и да је веома задовољан сарадњом са НСЗ.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here