Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ГРАМЕР донира медицинске апарате болници и Дому здравља

GRAMMER LOGOПоводом обележавања 8. марта – међународног празника Дана жена, компанија ГРАМEР СИСТЕМ Д.О.О. донираће два КТГ апарата гинеколошким одељењима Опште болнице и Дома здравља у Алексинцу. КТГ апарати служе за дијагностификовањe током трудноће, односно за мерење контракција и откуцаја срца бебе.

 

Обавештење које је тим поводом објавила ова компанија преносимо у целости:

Компанија „ГРАМЕР СИСТЕМ“ Д.О.О. као највећи послодавац у општини Алексинац препознаје важност улагања у заједницу у којој послује, и са тиме у вези се понаша као активни социјални партнер и друштвено одговорна компанија. Својим активностима доприноси развитку друштва у целини у сваком погледу.

Користимо прилику да Вас обавестимо о одлуци компаније, а у вези са 8. мартом, Даном жена.

Компанија „ГРАМЕР СИСТЕМ“ Д.О.О. поводом Дана жена извршиће донацију гинеколошким одељењима болнице и Дома здравља која се огледа у куповини два КТГ апарата који служе за дијагностификовање током трудноће односно мерења контракција и откуцаја срца бебе.

Овим чином компанија „ГРАМЕР СИСТЕМ“ Д.О.О. жели да настави да буде активни социјални партнер са локалном заједницом и да допринесе здравственој заштити свих жена у нашој Општини.

Свим колегиницама овим путем честитамо празник и овим поклоном желимо да како оне саме, тако и њихове ћерке, сестре, унуке, пријатељице могу да на сигурнији начин на свет донесу здраву децу и тиме усреће како себе, тако и све нас.

У Алексинцу, 7.3.2014. године.

Директор,

Pierluigi Ghione

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here