Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 38. седница Општинског већа

VECE 2014 38Данас је у згради Општинске управе одржана 38. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник Општине, а на дневном реду нашло се 11 тачака.

Прве четири тачке представљале су разматрање извештаја о пословању и финансијских извештаја за 2013. годину следећих јавних предузећа: ЈКП „Водовод и канализација“, ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност, ЈНИРТВП „Реч радника“ и ЈКП „Комуналне услуге“. Извештаји су једногласно усвојени.

Пета тачка дневног реда била је Разматрање Одлуке Надзорног одбора о расподели добити ЈКП „Комуналне услуге“ Алексинац бр. 256 од 28.2.2014. године. Овом Одлуком предвиђено је да део добити коју је ово јавно предузеће остварило у 2013. години буде распоређен директору, члановима Надзорног одбора и запосленима у овом предузећу. Општинско веће једногласно је одбило ову одлуку, чиме су средства од добити остала нераспоређена.

Осим тога, на седници је усвојен Предлог Огласа ради давања у закуп грађевинског земљишта јавне намене за постављање монтажних објеката – киоска путем прикупљања писмених понуда, као и Предлог Огласа ради давања у закуп грађевинског земљишта јавне намене за постављање монтажних објеката – билборда, такође путем прикупљања писмених понуда.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here