Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Општинског већа

SEDNICA SO 2014 36Данас је у сали СО Алексинац одржана 36. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник Општине, а на дневном реду нашло се седам тачака.

Чак пет тачака односило се на Предлоге расподеле средстава за финансирање (или/и суфинансирање) програма/пројеката у 2014. години у областима: физичке културе, културе, културно-уметничких друштава, цркве и верских заједница, као и области борачко-инвалидске заштите МНРЛ, савеза глувих и слепих, пензионерских организација и осталих удружења. Ове предлоге је, на основу пристиглих пријава на недавно завршеном конкурсу, израдила Комисија за спровођење јавног конкурса, на челу са Драганом Јовановићем, начелником Одељења за општу управу и друштвене делатности при Општинској управи, а у складу са Правилником о начину, поступку и критеријумима за доделу средстава из буџета општине Алексинац за избор активности и програма од јавног интереса која реализују удружења на територији Општине, као и Правилником о критеријумима и поступку доделе средстава за финансирање потреба у области спорта. Предлози су једногласно усвојени, и биће постављени на званичном сајту Општине http://www.aleksinac.org/ на увид.

Поред овога, на седници је усвојен и Предлог Програма оптималног организовања Ауто-такси превоза на територији општине Алексинац у периоду 2014-2019. године. Овај програм донет је на основу Анализе ауто-такси превоза у Алексинцу, коју је у октобру прошле године израдио Биро за пројектовање, инжењеринг и техничко саветовање „Сигнал про дизајн“ из Ниша, и њиме је предвиђено да се на територији општине Алексинац обезбеди 9 такси-стајалишта са 43 такси-места.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here