Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Додељене награде најуспешнијим спортистима

NAJBOLJI SPORTISTI U 2013Спортски савез општине Алексинац јуче је у свечаној сали СО Алексинац доделио награде најуспешнијим спортистима и спортским организацијама у 2013. години.

Награду за најуспешнији спортски колектив на подручју општине Алексинац добио је Кошаркашки клуб „Јастреб“ из Алексинца, док је за најуспешнијег спортисту проглашен Радмило Мојсиловић, играч Кошаркашког клуба „Напредак – Макси-Ко“. За најуспешнију спортисткињу 2013. године проглашена је Оливера Марковић, из Женског рукометног клуба „Алексинац“.

У јуниорској конкуренцији, најуспешнија је била Марија Циглер, из Карате клуба „Шуматовац“, док је за најбољег јуниора у прошлој години проглашен Филип Трајковић, из Џудо и џиу-џицу клуба „НиФ“. Најталентованији јуниор у 2013. години је Милош Нисић, из Рукометног клуба „Алексинац“.

За најуспешнијег спортског радника проглашен је Јован Живић из Стонотениског клуба „Шуматовац“, а награду за развој фудбалског спорта добио је Драган Ристић, из Фудбалског клуба „Морава“ из Житковца. Специјалну награду, као признање за свеобухватан рад у спорту добио је Богољуб Степановић, председник Удружења фудбалских судија Србије и судијске комисије Фудбалског савеза Србије.

Извор: Радио Алексинац

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here