Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Коначна листа корисника за доделу помоћи у откупу сеоског домаћинства са окућницом за избегла лица

SEOSKA DOMACINSTVA OTKUPКОМИСИЈА ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ У ОТКУПУ СЕОСКОГ ДОМАЋИНСТВА СА ОКУЋНИЦОМ ЗА ИЗБЕГЛА ЛИЦА КОЈА  ИМАЈУ ПРЕБИВАЛИШТЕ-БОРАВИШТЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

 

 

 

 

КОНАЧНА ЛИСТА КОРИСНИКА

 

  1.      Дабарчић Дејан, Алексинац, ул. Тимочке буне бб/5, 3 члана, конкурисао за домаћинство у месту Бобовиште, ул. Дракчета Миловановића бр. 242. Комисија констатује да је цена реална, да је објекат услован за становање, купац је спреман да доплати разлику од 330.000 динара.  ( 130 бодова )

2.      Давидовић Далибор, Алексинац, ул. Тихомира Ђорђевића бр. 65, подстанар, 4 члана, конкурисао за домаћинство у месту Корман. Комисија констатује да објекат има процењену вредност (која је наведена у захтеву) и да је цена реална. Корисник је задовољан и објекат је услован за становање. ( 120 бодова )

3.      Лежаић Далибор, Алексинац, ул. Вука Караџића бр. 24, подстанар, 4 члана, конкурисао за домаћинство у месту Бобовиште бб. Комисија констатује да је цена реална, да је објекат услован за становање, купац је спреман да доплати разлику од 330.000 динара. ( 120 бодова )

 

Хаџовић Армелa, Ал. Рудник, ул. Моме Поповића бб 1/5, 2 члана, конкурисала за домаћинство у месту Суботинац, ул. 14. бригаде бр. 49. Комисија констатује да на основу комплетног стања, а посебно међуспратне конструкције, старости објекта, сматра да домаћинство није условно за становање тј. реконструкција би била неисплатива, а и да је цена која је наведена у захтеву много изнад реалне цене. ( 110 бодова )

Коначну листу објавити на огласној табли СО Алексинац и на огласној табли Службе повереништва за избеглице и на web сајту Општине www.aleksinac.org .

Одлука ступа на снагу даном објављивања на огласној табли.

КОМИСИЈА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here