Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Обука из области волонтерског менаџмента

KZM PLAVA POZADINAКанцеларија за младе општине Алексинац позива грађане Алексинца да се пријаве за учешће на обуци која ће бити одржана током дана предстојећег викенда, 30. новембра и 1. децембра, са почетком у 10 часова, у сали Предузетничког тренинг центра (бивша зграда Комитета) у Алексинцу, ул. Књаза Милоша 144.

Циљ дводневне обуке јесте подстицање волонтерског ангажмана, оспособљавање полазника за успостављање стабилних волонтерских програма у заједници, као и унапређење ефикасности, квалитета и квантитета волонтерских акција, од поставке програма до крајње процене његовог успеха. Ова обука део је пројекта „Омладински волонтерски центар“, који реализује Канцеларија за младе општине Алексинац у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије.

Након спроведене обуке, двадесеторо младих Алексинчана биће оспособљено за планирање и управљање волонтерским акцијама.

Заинтересовани за учешће на овој обуци могу се пријавити путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или лично у Канцеларији за младе, зграда Општинске управе општине Алексинац, канцеларија бр. 9.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here