Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Покрени се за посао!

POKRENI SE ZA POSAOПочиње нови циклус националног конкурса ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО који помаже покретање малих и породичних предузећа широм Србије захваљујући финансијској подршци компаније Филип Морис. 

Кроз програм „Покрени се за посао“ додељују се бесповратна средства за куповину опреме неопходне за покретање или унапређење сопственог бизниса. Осим тога корисницима је на располагању велики број обука, као и саветодавна помоћ економских стручњака који ће их упутити у основе малог предузетништва.

 

У протекле четири године, захваљујући програму ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО покренуто је 278 малих и породичних предузећа чиме је омогућено запослење за око 1,000 људи.

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО реализује невладина организација ЕНЕЦА, а значај и добри резултати конкурса у протекле четири године обезбедили су подршку и великог броја партнера. Тако ће Национална служба за запошљавање, преко своје мреже филијала и канцеларија, информисати незапослена лица и помоћи им око пријављивања за програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО.

Конкурс је отворен од 17. октобра 2013. године до 31. децембра 2013. године. Детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања као и сам формулар пријаве за конкурс можете наћи на сајту www.pokrenisezaposao.rs  и www.aleksinac.org

О датуму одржавања презентације програма у Алексинцу бићете накнадно обавештени путем фејсбук стране као и званичне презентације општине Алексинац. Презентацији могу присуствовати лица која тек планирају да покрену сопствени посао или они који имају већ регистрован посао који желе да га унапреде.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here