Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Три наставника из Алексинца награђена на конкурсу "Дигитални час 2013."

DIGITALNI CAS 2013Државни секретар Татјана Матић, свечано је уручила дипломе наставницима основних школа, победницима наградног конкурса Дигитални час 2012/2013, у просторијама Клуба посланика. Том приликом, истакла је да технологија пружа невероватне могућности за побољшање и унапређење квалитета образовања и стручног оспособљавања у Србији, а да образовање засновано на ИКТ и осталим дигиталним алатима, треба развијати што брже и делотворније.

Образовање треба да буде свеприсутно, бесплатно и привлачно. Све је то могуће реализовати кроз употребу нових, интерактивних наставних метода, технологија и учења кроз игру. Државна секретарка Татјана Матић, нагласила је да је ово трећа година како Министарство спроводи конкурс за Дигитални час, а да су радови, из године у годину, све креативнији и разноврснији, што представља јасан показатељ посвећености, ентузијазма и искрене жеље наставника, да ученицима пруже што квалитетније образовање у дигиталном добу. Комисија је одабрала 51 најбољи рад наставника основних школа из целе Србије, од којих је у оквиру сваке групе додељена по једна прва награда у износу од 70.000 динара, три друге награде у износу од 50.000 динара и дванаест трећих од 30.000 динара. Додељене су и 3 специјалне награде за иновативност, интерактивност и интердисциплинарност у износу од 100.000 динара.

 

Из општине Алексинац награђени су:

Топлица Петровић, професор разредне наставе - друга награда из области друштвених наука и спорта за рад "Субјекат и предикат"

Весна Миленовић, професор биологије  - трећа награда из области природних наука за рад "Дигитални инсектаријум"

Никола Бакић, професор веронауке - трећа награда из области друштвених наука и спорта за рад "Црква у хришћанској архитектури"

 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here