Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА У ВИДУ СТОЛОВА ЗА СТОНИ ТЕНИС, КОШАРКАШКИХ ТАБЛИ СА ОБРУЧИМА (ПАР) И ФУДБАЛСКИХ (РУКОМЕТНИХ) ГОЛОВА У ПАРУ

ЈАВНИ ПОЗИВ

за доделу спортске опреме месним заједницама у виду столова за стони тенис,      кошаркашких табли са обручима (пар) и фудбалских (рукометних) голова у пару

УСЛОВИ:

  1. Потребно је да у својој месној заједници имате адекватну просторију за постављање столова за стони тенис или терен без адекватних кошаркашких табли или фудбалских голова (потребно је имати конструкцију коша на коју се може монтирати кошаркашка табла).
  2. Образац за пријаву из прилога, доставља председник месне заједнице уз 3 фотографије простора где ће спортска опрема бити постављена.
  3. Месна заједница може конкурисати само за једну ставку из конкурса.
  4. Трочлана Комисија, формирана од стране председника општине одлучиваће о резултатима конкурса.
  5. Предност ће имати месне заједнице које у претходне три године нису добијале спортску опрему од стране од стране локалне самоуправе и месне заједнице у којима живи велики број младих узраста од 15 до 30 година.

Сви заинтересовани могу своје пријаве доставити преко писарнице Општинске управе, а насловљено Канцеларији за младе – Књаза Милоша 169, Алексинац, сваким радним даном од 8 до 14 часова. Додатне информације можете добити путрем телефона 060/418 22 01 или 018/809 007.

Конкурс је отворен до 02.08.2021.године у 14.00 часова.

Напомена – закаснеле пријаве неће бити разматране.

                                                                                        

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here