Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 79. седница Општинског већа

VECE 2016 79У петак, 29. јануара, у сали СО Алексинац одржана 79. седница Општинског већа. На дневном реду нашло се 14 тачака.

Општинско веће је најпре дало сагласност на Правилник о изменама и допунама правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији Општинске управе општине Алексинац. Измене и допуне су део програма рационализације радних места, тачније, реч је о споразумном престанку радног односа појединих општинских службеника , уз новчану надокнаду.

Већници су на свом 79. заседању дали сагласност и на Јавне позиве за финансирање/суфинансирање програма/пројеката удружења грађана у области културе, у области физичке културе, у социо-хуманитарним областима, у области заштите животне средине, екологије, ловачких и осталих удружења, у области цркве и верске заједнице, у области културно-уметничког друштва, као и за припаднике националних мањина. Поменути јавни позиви објављени су на сајту општине Алексинац www.aleksinac.org.

У наставку седнице усвојен је Извештај о спровођењу мера пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Алексинац за 2015. годину.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here