Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

ВЕСТИ

Општинско веће општине Алексинац позива све заинтересоване грађане, представнике Јавних предузећа, установа, удружења и стручну јавност да се укључе на јавну расправу о Нацрту Одлуке о буџету општине Алексинац за 2023. годину, која се спроводи у периоду од 24. новембра 2022. године до 01. децембра 2022. године.
Учесници у јавној расправи могу своје предлоге, сугестије, примедбе, иницијативе и коментаре доставити на email Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , на Обрасцу за прикупљање предлога и сугестија који се налази на сајту општине www.aleksinac.org, најкасније до среде, 30. новембра 2022. године до 15.00 часова.
Отворени састанак у оквиру јавне расправе, са представницима Јавних предузећа, установама, удружењима, заинтересованим грађанима и представницима јавног информисања одржаће се у сали Скупштине општине Алексинац, ул. Књаза Милоша 169, у Алексинцу, у четвртак 01. децембра 2022. године, са почетком у 10.00 часова.
Јавну расправу организује Одељење за финансије Општинске управе општине Алексинац које припрема Нацрт Одлуке о буџету општине Алексинац за 2023. годину.