Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ВЕСТИ

DSC 0271
Тројни уговори о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе потписани су данас у сали СО Алексинац између Општине Алексинац и 10 грађана, који су испунили услове конкурса, као и са извођачима радова.
Општина Алексинац заједно са Ministarstvo rudarstva i energetike, у оквиру Националоног програма енергетске санације обезбедила средства за уградњу соларних панела у висини од 50 одсто, док другу половину грађани обезбеђују сами.
Председник општине Алексинац Далибор Радичевић рекао да је одзив био прилично добар, да је комисија имала мало проблема да избодује и правилно оцени све пријаве које су стигле. Фирме које су учествовале на јавном позиву су фирме које имају добар реноме и очекује добру сарадњу, са надом да ће до краја године сви произвођачи бити прикључени на дистрибутивну мрежу.
Догађају су присуствовали и заменица председника општине Маријана Радивојевић, као и чланови општинске комисије. #solarnipaneli #ministartsvorudarstvaienergetike #opština_aleksinac #aleksinac
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here