Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА 19. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

288639677 7932245396810560 254766525374879802 n
Данас је у сали Скупштине општине Алексинац, одржана 19. седница Скупштине општине Алексинац. Пред одборницима нашло се 36 тачака дневног реда.
Рад по тачкама дневног реда започео је првом тачком и то Разматрањем Предлога Одлуке о завршном рачуну буџета општине Алексинац за 2021.годину са извештајем Комисије за статут и прописе, Комисије за привреду и финансије, Комисије за јавне службе и Комисије за урбанизам и стамбено-комуналну делатност. Након тога Разматрало се о Предлогу Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Алексинац са извештајем Комисије за статут и прописе. Предлог Одлуке о приступању измени Плана генералне регулације Алексинца са извештајем Комисије за урбанизам и стамбено-комуналну делатност, као и Предлог Одлуке о одређивању грађевинског земљишта на основу Плана детаљне регулације радне зоне „Житковац“ у Житковцу, општине Алексинац са извештајем Комисије за урбанизам и стамбено-комуналну делатност, усвојени су без веће дискусије.
Начелник Општинске управе општине Алексинац одборницима је образаложио наредне две тачке, а то су Разматрање Предлога Одлуке о измени и допуни Одлуке о организацији Општинске управе општине Алексинац са извештајем Комисије за статут и прописе и Разматрање Предлога Закључка о усвајању Извештаја о раду Општинске управе општине Алексинац за 2021.годину са извештајем Комисије за јавне службе.
Затим су усвојени Предлози Закључка о усвајању Извештаја о раду са финансијским извештајем како за сва Јавна предузећа, тако и за Установу за одмор и рекреацију деце „Липовац“ у Липовцу, „Градско позориште Театар 91“ Алексинац, Библиотеку „Вук Караџић“, Спортско рекреативни центар Алексинац „СРЦА“ , Центар за културу и уметност општине Алексинац, Предшколску установу „ЛАНЕ“, Центар за социјални рад општине Алексинац и Дом здравља Алексинац за 2021. годину.
Извештај о стању безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац за период јануар-децембар 2021.године образложио је Милош Милошевић, помоћник председника општине Алексинац.
Након тога усвојен је Предлог Решења о утврђивању престанка мандата вршиоца дужности директора Библиотеке „Вук Караџић“ у Алексинцу, а одмах затим и Предлог Решења о именовању вршиоца дужности директора Библиотеке „Вук Караџић“ у Алексинцу са извештајем Административно-мандатне комисије.
Одборници Скупштине општине Алексинац на свом 19. заседању гласали су за Предлоге Решења о именовању чланова Школског одбора за већину школа на територији општине Алексинац. Након којих је уследила тачка одборничка питања и предлози, после које је и седница Скупштине завршена.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here