Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

УРУЧЕЊЕ НАГРАДА НАЈБОЉИМ УЧЕСНИЦИМА ПЕТОГ ЗИМСКОГ ПОЗОРИШНОГ ФЕСТИВАЛА ЗА ДЕЦУ

281381987 7840948369273597 5301493673226974252 n
Председник општине Алексинац, Далибор Радичевић затворио је данас „Пети Зимски позоришни фестивал за децу“ и заједно са председником жирија, који је уједно и управник Крушевачког позоришта уручио награде најбољим учесницима фестивала.
Специјална награда за оригинални драмски текст припала је Спасоји Ж. Миловановићу, за текст представе „Пинокио” Народног позоришта из Лесковца.
Награда за најбољу костимографију уручена је Силви Бачваровој за костим представе „Бајка о зачараној лепотици” Позориште лутака „Пинокио” из Београда.
Награда за најбољу сценографију припала је Леу Вукелићу, за сценографију представе „Дечак и месец”, Народног позоришта „ Тоша Јовановић” из Зрењанина.
Награду за најбољу епизодну улогу освојила је Наташа Милишић, за улогу Свраке и Глумице у представи „Дечак и месец”, Народног позоришта „Тоша Јовановић” из Зрењанина.
За најбољу глумицу фестивала проглашена је Петра Димитријевић за улогу Пинокија у представи „Пинокио”, глумица Народног позоришта из Лесковца.
Док је награду за најбољу режију и представу у целини додељена Вјери Видов и представи „Дечак и месец”, Народног позоришта „Тоша Јовановић” из Зрењанина.
У част награђених, Градско позориште „Театар 91“ из Алексинца је одиграло представу „Аладин“.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here