Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА 17. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

275573772 7589756787726091 5931322039461931381 n
Данас је у сали Скупштине општине Алексинац, одржана 17. седница Скупштине општине Алексинац. Пред одборницима нашла се 21 тачка дневног реда.
Пре почетка рада Скупштине по дневном реду, извештај о раду локалне самоуправе између две скупштине, као и најаву неких у наредном периоду изнeла је заменица председника општине Алексинац Маријана Радивојевић. Она је упознала јавност са радовима који су настављени, међу којима су санације коловоза улице Војске Југославије, Вука Караџића и Мајора Тепића, као и изградња кружног тока на улазу у Алексинац. Било је речи и о изградњи фекалне канализације у делу улице Скојевске у Алексинцу. Најављени су радови на уређењу дворишта иза катастра са израдом паркинг простора, као и многе друге активности које су у плану за општину Алексинац.
На данашњем заседању усвојен је Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Алексинац за 2022. годину са извештајем Комисије за статут и прописе, Комисије за привреду и финансије, Комисије за јавне службе и Комисије за урбанизам и стамбено-комуналну делатност.
Затим су усвојени Предлог Одлуке о приступању изради Просторног плана општине Алексинац за период 2022. - 2032. године и Предлог Одлуке о изради Стратешке процене утицаја Просторног плана општине Алексинац за период 2022. - 2032. године на животну средину са извештајем Комисије за статут и прописе и Комисије за урбанизам и стамбено – комуналну делатност.
Алексиначки одборници усвојили су Предлог Одлуке о Програму мера подршке за спровођење пољопривредне политике руралног развоја општине Алексинац за 2022. годину.
Одборници Скупштине општине Алексинац на свом 17. заседању, усвојили су Предлог Решења о именовању директора Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге“ Алексинац и Предлог Решења о именовању директора Јавног предузећа за путеве и стамбено комуналну делатност општине Алексинац са извештајем Административно-мандатне комисије.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here