Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Објављен Јавни позив за доделу субвенције за самозапошљавање

KLER NSZУ складу са недавно закљученим Споразумом о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2015.год. између Општине Алексинац и Националне службе запошљавања, објављен je Јавни позив за доделу субвенције за самозапошљавање.

Детаљне информације о Јавном позиву, као и Захтев за бизнис планом можете пронаћи на огласним таблама НСЗ и општине Алексинац, сајту и фејбук страницама општине и КЛЕР-а.

Штампа

Пријем Друштва воденичара Србије код председника општине

DRUSTVO VODENICARA PRIJEM 2015Пре заказаног Стручног саветовања на тему „Воденице поточаре“ у Туристичком информативном центру у Алексинцу, за чланове Друштва воденичара Србије уприличен је пријем код председника општине, Ненада Станковића.

Штампа

Акција посвећена безбедности мотоциклиста

NOSI KACIGUУ складу са циљевима акционог плана Глобалне стратегије безбедности мотоциклиста (IMMA), која се односи и на Републику Србију, Савет за безбедност саобраћаја општине Алексинац, у сарадњи са стручњацима за безбедност мотоциклиста, организује Акцију посвећену безбедности мотоциклиста.

Штампа

Програм подршке даљем развоју микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга у 2015. години

KLER LOGO SAJTКанцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР) обавештава привредне субјекте да је Национална агенција за регионални развој (НАРР) расписала Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке даљем развоју микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга у 2015. години, који се спроводи у сарадњи са акредитованим регионалним развојним агенцијама.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here