Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Обука деце у саобраћају

OBUKA DECE U SAOBRACAJU 2014У склопу обележавања светског Дана сећања на жртве саобраћајних незгода, представници Савета за безбедност саобраћаја, Црвеног крста и Канцеларије за младе ове недеље активно раде на обуци ђака првог разреда основних школа на територији општине Алексинац о правилима безбедног понашања у саобраћају.

Штампа

Формирано координационо тело за спровођење пројеката из области социјале

KOORDINACIONO-TELO-2014У циљу праћења развоја социјалних услуга и активности на пројектима који се реализују на простору општине Алексинац у оквиру програма деинституционализације особа са менталним и интелектуалним тешкоћама, локална самоуправа формирала је посебно Координационо тело. Први званични састанак, на којем су учествовали представници пројектних тимова и општине Алексинац, одржан је 10. новембра у просторијама Општинске управе.

Штампа

Презентација програма Покрени се за посао

POKRENI SE ZA POSAOУ уторак, 25. новембра 2014. са почетком у 14 сати, у сали Скупштине општине Алексинац биће одржана презентација новог циклуса програма „Покрени се за посао“, који помаже покретање малих и породичних предузећа широм Србије. Конкурс је отворен до 31. јануара наредне године, а свим грађанима омогућава да добрим и креативним предузетничким идејама покрену или унапреде сопствени мали бизнис.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here