Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Укинута ванредна ситуација

MORAVA VISOK VODOSTAJНа седници Штаба за ванредне ситуације донета је Одлука о укидању ванредне ситуације на делу територије општине Алексинац, која је на снази од 21. априла. Ванредна ситуација била је проглашена на подручју насеља Горњи Љубеш, Доњи Љубеш, Срезовац и Витковац, која су поплавама била највише погођена, а с обзиром да је ниво Јужне Мораве код Алексинца јутрос износио 70 см (на самом врху поплавног таласа овај ниво износио је 407 см), сматра се да нема опасности од нових поплава.

Штампа

Ванредна ситуација и даље на снази

MORAVA VISOK VODOSTAJНиво Јужне Мораве код Алексинца у току ноћи опао је за 60 цм и тренутно је у стагнацији. Ипак, због обилних падавина које су најављене до петка очекује се мањи пораст нивоа ове реке, тако да ванредна ситуација на делу територије општине Алексинац која је проглашена у понедељак остаје на снази до даљњег.

Штампа

Акција „Лекар на селу“

LEKAR NA SELUЗаменик председника општине Алексинац, Чедомир Ракић, данас је био у обиласку акције „Лекар на селу“, коју је уз помоћ локалне самоуправе и алексиначког Дома здравља организовала Војска Србије. Ове године акција је спроведена у селима Глоговица и Алексиначки Бујмир, тако да су становници ових насеља данас били у могућности да бесплатно и без здравствене књижице измере крвни притисак и ниво шећера у крви, као и да добију опште лекарске савете које се тичу њиховог здравља.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here