Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Скупштине

SEDNICA SO 2014 22Данас је у згради Општинске управе одржана 22. седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Грујица Вељковић, председник Скупштине, а на дневном реду нашло се 26 тачака.

Штампа

Одржана седница Већа

VECE 2014 40Данас је у згради Општинске управе одржана 40. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник Општине, а дневни рад састојао се од четири тачке.

Штампа

Дан сећања на жртве НАТО агресије

DAN SECANJA 2014Јутарњом литургијом у цркви Светог Николе и полагањем венаца на спомен-обележје жртвама НАТО бомбардовања данас је у Алексинцу обележен 24. март – Дан сећања на жртве НАТО агресије. Полагањем венаца своју почаст жртвама бомбардовања одали су представници општине Алексинац, на челу са замеником председника Чедомиром Ракићем, Одбора за обележавање празника и годишњица, Удружења пензионера, Савеза резервних војних старешина и Покрета социјалиста.

Штампа

Алексинац добија средства за попис јавне имовине

EXCHANGE-4-UGOVOR

Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац обезбедила је пројектом „Попис и регистрација јавне имовине Алексинца и Ражња“, донацију од странеЕвропске уније у оквиру EUEXCHANGE 4 програма у износу од 148 000 евра. Укупна вредност пројекта је приближно 174 000 евра, при чему је значајно учешће општина Алексинац и Ражањ. Општина Алексинац је координатор пројекта који је од изузетног значаја за управљање имовином у њеном власништву. Програм EU Exchange 4 финансира Европска унија, а спроводи Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СКГО).

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here