Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Такмичење „Безбедност деце на интернету“

BEZBEDAN INTERNET TAKMICENJEКанцеларија за младе општине Алексинац расписала је општински конкурс под називом „Безбедност деце на интернету“.

Ученици узраста од 5. до 8. разреда основних школа са територије наше Општине такмичиће се у једној категорији – кратки филм не дужи од 3 минута. Кроз филм требало би да буду обрађене актуелне теме о безбедности деце на интернету, или о личним истуствима везаним за ову тематику. На такмичењу ће моћи да учествују само тимови од по два ученика.

Конкурс је отворен до 10. 2. 2014. године.

Детаљно упутство о условима такмичења можете пронаћи на сајту www.bezbedaninternet.aleksinac.org.

Штампа

Школа руског језика

SKOLA RUSKOG JEZIKAАлексиначка гимназија и Канцеларија за младе општине Алексинац организују тромесечни курс руског језика, који ће се одржати у периоду од 1. фебруара до 1. маја ове године. У улози предавача на курсу наћи ће се професорка руског језика Оливера Војиновић.

Штампа

Одржана јавна презентација Студије стационарног саобраћаја

PREZENTACIJA STACIONARNI SAOBRACAJУ свечаној сали Скупштине општине Алексинац одржана је јавна презентација Студије стационарног саобраћаја општине Алексинац, која за предмет има регулисање проблема паркирања у нашем граду.

Штампа

Промотивна акција „Кош за још“

KOS ZA JOS SALE DJORDJEVICКошаркашки савез Србије, Стална конференција градова и општина, Министарство омладине и спорта и Министарство просвете, науке и технолошког развоја започели су промотивно-едукативну кампању под називом „Кош за још“, чији је циљ промоција спорта, физичке активности и здравог живота са акцентом на концепт „спорт за све“, који подразумева да бављење спортом у Србији треба да буде доступно свима, без обзира на старосне, имовинске и друге разлике. Циљ акције је да се деца врате на спортске терене, а одрасли рекреативном бављењу спортом. Главни промотер акције је селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић, који је учествовао и у снимању промотивних спотова.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here